Τρόπους αποστολής και πληρωμής – Ανδρικά και γυναικεία ρολόγια

Τρόπους αποστολής και πληρωμής

Η παράδοση των προϊόντων που αγοράζονται από την ιστοσελίδα POLITELIA.GR, πραγματοποιείται από την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει και είναι δωρεάν.

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ελέγξει προσεκτικά τα προσωπικά  στοιχεία που αναγράφει  στην παραγγελία για τυχόν λάθη. Λανθασμένη διεύθυνση, πρόσωπο επαφής  ή αριθμός τηλεφώνου κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας  δε δεσμεύει και δεν υποχρεώνει την POLITELIA.GR να την  εκτελέσει.

Μπορείτε να ορίσετε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης σε περίπτωση που η παραγγελία σας προορίζεται για δώρο.

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ελέγχει την ακεραιότητα του προϊόντος  στην παραλαβή από το διανομέα  και εάν διαπιστώσει τυχόν βλάβες από την μεταφορά, η εταιρεία ταχυμεταφορών φέρει ευθύνη  για αυτό και όλες οι αξιώσεις  αποζημίωσης απευθύνονται  προς αυτήν.

Κατά την παράδοση της παραγγελίας  στον  πελάτη  ή εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο, είναι υποχρεωμένος  να υπογράψει  συνοδευτικά έγγραφα για την παραλαβή της.

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής , ο πελάτης  είναι υποχρεωμένος  να πληρώσει το κόστος της παράδοσης και την επιστροφή της παραγγελίας εκτός από τις  περιπτώσεις που περιγράφονται παραπάνω.

Αν ο πελάτης δεν μπορεί να εντοπιστεί από τον διανομέα επανειλημμένα , η POLITELIA.GR  απαλλάσσεται από την υποχρέωση  να παραδώσει την παραγγελία.

Η παράδοση με ταχυμεταφορά, γίνεται συνήθως μέσα σε 2-3 εργάσιμες  μέρες για  την  Ηπειρωτική ελλάδα και 3-4 για απομακρυσμένα μέρη και για τα νησιά.

Όλες οι παραγγελίες μετά τις 14:00 μ.μ. τις καθημερινές επεξεργάζονται και αποστέλλονται την πρώτη εργάσιμη ημέρα. Όλες οι παραγγελίες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου επεξεργάζονται και αποστέλλονται τη Δευτέρα.

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται εκτός των ωρών εργασίας, Σαββατοκύριακα ή αργίες ,επεξεργάζονται  την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την παραλαβή της παραγγελίας.

ΠΛΗΡΩΜΗ:
Με αντικαταβολή
PayPal