Επιστροφές και αλλαγές προϊόντων – Ανδρικά και γυναικεία ρολόγια

Επιστροφές και αλλαγές προϊόντων

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει η να αλλάξεις ένα προϊόν εντός 30 ημερών εάν:

– Η αρχική συσκευασία το προϊόντος  δεν είναι χαλασμένη η σχισμένη.

– Το προϊόν ή τα προϊόντα, δεν χρησιμοποιήθηκαν ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.

Τα έξοδα μεταφοράς για αλλαγή /επιστροφή των προϊόντων αναλαμβάνονται από τον πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής τα ποσά που καταβλήθησαν από τον καταναλωτή θα επιστρέφουνται  μέσω τραπεζικού εμβάσματος, το αργότερο σε 20 εργάσιμες ημέρες.

Τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη και στις δύο κατευθύνσεις, και σύμφωνα με τη δασμολογική της εταιρείας ταχυμεταφορών που επιλέγει να χρησιμοποιήσει.

Στην περίπτωση που το  προϊόν που παραλάβατε δεν αντίστοιχει  στο προϊόν που παραγγείλατε, θα αντικατασταθεί και αν αυτό είναι αδύνατον,  θα  σας επιστραφούν τα χρήματα και τα έξοδα αποστολής και στις δύο κατευθύνσεις   επιβαρύνουν εμάς.

Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων

Σε περίπτωση έλλειψης το προϊόντος ή των προϊόντων ο πελάτης θα ενημερωθεί με email για την επόμενη παραλαβή ή εωδεχομένως θα σας προταθούν εναλλακτικά είδη της ίδιας  ποιότητας και τιμής.

 Η  διαφορά στην τιμή για το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε:

– Εάν η τιμή του παλιού προϊόντος είναι υψηλότερη από εκείνη των νέων, η διαφορά θα  αντικατοπτρίζεται στο λογαριασμό του χρήστη και  σε μία επόμενη παραγγελία αυτόματα  θα αφαιρείται χωρίς  περαιτέρω να μας ενημερώσετε!

– Εάν η τιμή του παλιού προϊόντος είναι χαμηλότερη από εκείνη των νέων η διαφορά πληρώνεται στην εταιρεία ταχυμεταφορών με αντικαταβολή ή μέσω paypal.

Για να γίνει δεκτή μία αίτηση για επιστροφή/ αλλαγή ενός προϊόντος από το ηλεκτρονικό κατάστημα POLITELIA.GR  παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Η  συνεργάτες μας θα σας καθοδηγήσουν πως να το κάνετε. Είναι απαραίτητο να έχετε τον αριθμό παραγγελίας και τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να επιστρέψετε/αλλάξετε.

Δικαίωμα επιστροφής

Κάθε πελάτης έχει το δικαίωμα επιστροφής.

Εάν κατά την παραλαβή το εμπόρευμα είναι σπασμένο ή παραλάβετε σχισμένο πακέτο λόγω ακατάλληλης μεταφοράς ή έχει ελλείψεις, ασφαλιστική   αποζημίωση θα γίνει δεκτή μόνο και εφόσον είναι παρόν ο διανομέας. Σε αυτήν την περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως και αρνηθείτε να αποδεχθείτε το εμπόρευμα. Όταν ο υπάλληλος της εταιρείας ταχυμεταφορών έχει  ήδη αναχωρήσει, ασφαλιστική αξίωση δε  γίνονται δεκτή. Η ανάκτηση πρέπει να πιστοποιείται από  έγγραφο στην φορτωτική της εταιρεία ταχυμεταφορών. Εάν αποδεχτείτε το εμπόρευμα με δική σας ευθύνη χωρίς να το ελέγξετε τότε δε διεκδικείται τα δικαιώματα και η απαίτηση είναι μη αποδεκτή.

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με τους κανόνες προστασίας των καταναλωτών και του εμπορίου, ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να ζητήσει επιστροφή /αλλαγή σε περίπτωση που:

-Εντοπίστηκαν ελλείψεις

-Ελαττωματικό προϊόν

-Δεν αντιστοιχεί  στο δηλωμένο εμπορικό σήμα.

Θα πρέπει να μας στείλετε ένα e-mail για να μας ενημερώσετε σχετικά με αλλαγές/επιστροφές προϊόντων.

Στην άσκηση ανάκτησης, ο καταναλωτής μπορεί να ζητήσει:

-Εντικατάσταση του προϊόντος με ένα νέο

– Έκπτωση από την αρχική τιμή

Ο πελάτη δεν μπορεί να διεκδικήσει  επιστροφή ή  μείωση της τιμής των εμπορευμάτων, όταν ο έμπορος έχει συμφωνήσει να πραγματοποιήσει την ανταλλαγή του με νέο προϊόν, εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης από το χρήστη.

Για ερωτήματα σχετικά με αλλαγές επιστροφές προϊόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@politelia.gr η μέσω τηλέφωνο στο 6981445549.

Το μέγιστο χρονικό διάστημα για την ικανοποίηση της νόμιμης αξίωσης είναι 30 εργάσιμες ημέρες.

Μετά την έγκριση της αίτησής σας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για διευκρινίσεις σχετικά με τις λεπτομέρειες της ανταλλαγής / επιστροφής.